Register    

kerstmenu 2020

Ook dit jaar gaan we natuurlijk heerlijk genieten, maar dan wel thuis !
MENU
amuse :

pompoensoepje met kardemom, likeur Mandarine en gestoofde kalfswang
voorgerecht :

steak tartaar van kreeft en gerookte Alevidoff-zalm met een mangomayonaise en gel van zeewier
of

op houtskool bereidde pastrami, zoetzuur van groenten, een knoflooklimoenmayonaise en basilicumolie
of

lamellen van gegrillde courgette met strooisel van gerookte biet, een avocadomayonaise en geroosterde noten
tussengerecht :

ravioli van paddenstoelen en truffel met saus van eekhoorntjesbrood en fritté van cassave
hoofdgerecht :

tournedos met een knoflook/shi-i-takesaus
of

medaillon van hertenrug met jus van bosvruchten
of
Portobello met een jus van bladspinazie
of
kabeljauwrugfilet met een Pommodorisaus
garnituren :

crême van zoete aardappel, geroosterde ui, stoofpeer, haricot verts, pastinaak, Romanesco, gepofte kastanje-pesto
nagerecht :
"white Xmas": bombe van frambozencremeux en witte chocolademousse op Bretonse koek met chocoladehulstblad en compôte van rood fruit
bij de koffie :

Chovali bonbon + een puntje chocoladebrownie en ambachtelijk pepermunt

Garnituren voor de opmaak worden bijgevoegd,
alsmede gezouten boerenboter en 2 Toscaanse broodjes per menu.

Bestellen ? Bezoek onze Webshop !

Get the Flash Player to see this player.