Register    

extra's 2020

Een culinaire versnapering bij de bubbels ? 

ALEVIDOFF-ZALM

Schmidt Zeevis uit Rotterdam selecteert voor ons de beste zalmen, welke kersvers bij ons binnenkomen. Vervolgens gaat Alex (ook wel Alexander Alevidoff genoemd) ze volgens een geheim recept marineren, drogen en roken. Na ongeveer 2 dagen verandert deze zalm in de overheerlijke Alevidoff-zalm, die we voor u zo van de hele zalmzijde in plakjes snijden. Heerlijk op een stukje getoast brood, maar ook solo met wat gesnipperd ui niet te versmaden !


FINES DE CLAIRES CHAPONS - Marennes - no 3

Verzorgd volgens een voorouderlijke werkwijze worden de oesters geboren en groeien deze in zee. De oesters komen vervolgens in de claires (bassins gevuld met zeewater). De blauwe kleigrond wordt regelmatig met de hark bewerkt om de doorstroming van het plantaardig plankton te versterken.

Het unieke rijpen in de claires in Marennes Oleron geeft een weergaloze smaak aan de oesters !

 

STRAWBERRY CHICKEN LOLLY
Amuselolly van kipmousse gehuld in een aardbeienchocolade,
gedecoreerd met pistache crunch. Geserveerd op een bamboestokje.

EENDENLEVER TRUFFEL
Verrassende truffel van op smaak gebrachte eendenlevermousse
 gehuld in chocolade en cacaopoeder.

WILDBONBON
Wildpaté gewikkeld in carpaccio van hert, gedecoreerd met een pistachenootje.

GEVOGELTE LOLLY
Amuselolly van eendenrilette, gehuld in een gelei van biologisch bietensap. Geserveerd op een bamboestokje.

Of ga direct naar onze webshop !


Get the Flash Player to see this player.