Register    

Kerst 2021 !Kerst 2021 : thuis en toch culinair. Bestel hier uw Kerstdiner voor thuis !

Welkom !
Ja, zelfs van harte welkom bij de Kerstshop van De Meerhoeve.
Hier kunt u uw culinaire Kerstmenu voor thuis bestellen. Gemaakt en voorbereid door de chef van de Meerhoeve en door u thuis zelf afgemaakt en uitgeserveerd als een echte pro.

Normaal is Kerst een groot familiefeest met veel gezelligheid en de Kerstman in De Meerhoeve, maar deze editie is anders ... deze editie wordt intiem en thuis. Maar ook thuis kan er een Vrolijk Kerstfeest van gemaakt worden, hoor !

Alle gerechten worden gemaakt door onze keuken, voorzien van instructies voor verdere bereiding en opmaak en voorbereid voor transport. U haalt de gerechten bij ons op en vervolgens steelt u de show thuis met een tongstrelend menu.

En wees gerust : een kwalitatief hoogwaardig diner op tafel zetten kan op een ontspannen manier, want alles is al voorbereid en alleen de laatste handelingen hoeven nog verricht te worden. Genoeg tijd over dus voor gezelligheid !

Het Kerstmenu van 2021 bestaat uit een amuse, een koud voorgerecht, een warm tussengerecht, een 2e warm tussengerecht, een hoofdgerecht en een dessert. De verzorging van digestieven laten we met plezier aan u zelf over, maar een mooie fles bubbels en bijpassende wijn zijn indien gewenst wel gelijk mee te bestellen via onze webshop.

En hoe werkt het ? Heel eenvoudig : Het Kerstmenu kost € 64,50 per compleet menu en bevat een aantal keuzes in de gerechten. U bestelt en betaalt online via onze webshop het gewenste aantal menu's en eventuele extra's, vervolgens ontvangt u van ons een mail waarin u kunt aangeven voor welke gerechten u kiest en of er dieetwensen zijn, waarna wij voor u aan de slag gaan. Het moment van afhalen op 24 december wordt afgesproken en vervolgens kunt u zich gaan verheugen op een fantastisch diner !

Hieronder vind u alle info over het menu en op onze webshop de bubbels, wijnen en andere extra's die u wellicht mee zou willen bestellen. Of ga direct naar de webshop !


25 en 26 december : Kerst !
Hierbij ons superrrrrr Kerstmenu. 
Ook dit jaar maken we er een Heerlijk Kerstfeest van !!
MENU
amuse :

bonbon van gerookte hertfilet of gegrilde courgette, gevuld met crême van bospaddenstoel en rood fruitcompôte
voorgerecht :

gerookte Alevidoff-zalm of gerookte rode biet met een taartje van champagne, sesamkletskop, chutney van zeewier en een wasabisaus
tussengerecht :

soepje van verse doperwt en geroosterde knolselderij
tussengerecht :

wildstoof of groentestoof en croûte
hoofdgerecht :

gebraden ossenhaas met een jus van shi-i-take
of

groenteflensjestaartje met jus van Pommodori's
garnituren :

mousseline van zoete aardappel, polenta, peultjes, poftomaat
nagerecht :
chocoloco bombe : pure chocolademousse, gezouten caramel, chocolade-financier, pecan-cashewnoten bodem
Garnituren voor de opmaak worden bijgevoegd, alsmede gezouten boerenboter en 2 ciabatta broodjes per menu>>>>>>>>>>>>     Hulp of inspiratie nodig ?     <<<<<<<<<<<<
Alex doet het u binnenkort voor !
klik dan hieronder op het gerecht van uw keuze : 


Bestellen ? Bezoek onze Webshop !


--> Let op : uiterste besteldatum 22 december 2021.                                                                                                     Bestellen na 22 december ? Bel 06-51295234 om te bekijken wat mogelijk is !

No entries found.