Register    

Pasen 2021 !


 Sorry, we're sold out
Bel 06-51295234 om te bekijken wat nog wel mogelijk is ...  
Fijne Pasen !

Pasen 2021 : thuis en toch culinair. Bestel hier uw Paasdiner voor thuis !

Welkom !
Ja, zelfs van harte welkom bij de Paasshop van De Meerhoeve.
Hier kunt u uw culinaire Paasmenu voor thuis bestellen. Gemaakt en voorbereid door de chef van de Meerhoeve en door u thuis zelf afgemaakt en uitgeserveerd als een echte pro.

Normaal is Pasen een groot familiefeest met veel gezelligheid en de Paashaas in De Meerhoeve, maar deze editie is anders ... deze editie wordt intiem en thuis. Maar ook thuis kan er een Vrolijk Pasen van gemaakt worden, hoor !

Alle gerechten worden gemaakt door onze keuken, voorzien van instructies voor verdere bereiding en opmaak en voorbereid voor transport. U haalt de gerechten bij ons op en vervolgens steelt u de show thuis met een tongstrelend menu.

En wees gerust : een kwalitatief hoogwaardig diner op tafel zetten kan op een ontspannen manier, want alles is al voorbereid en alleen de laatste handelingen hoeven nog verricht te worden. Genoeg tijd over dus voor gezelligheid !

Het Paasmenu van 2021 bestaat uit een amuse, een koud voorgerecht, een warm tussengerecht, een hoofdgerecht, een dessert en bonbons voor bij de afsluitende koffie of thee. De verzorging van digestieven laten we met plezier aan u zelf over, maar een mooie fles bubbels en bijpassende wijn zijn indien gewenst wel gelijk mee te bestellen via onze webshop.

En hoe werkt het ? Heel eenvoudig : Het Paasmenu kost € 59,50 per compleet menu en bevat een aantal keuzes in de gerechten. U bestelt en betaalt online via onze webshop het gewenste aantal menu's en eventuele extra's, vervolgens ontvangt u van ons een mail waarin u kunt aangeven voor welke gerechten u kiest, waarna wij voor u aan de slag gaan. Het moment van afhalen wordt afgesproken ( 3, 4 of 5 april ) en vervolgens kunt u zich gaan verheugen op een fantastisch diner !

Hieronder vind u alle info over het menu en op onze webshop de bubbels, wijnen en andere extra's die u wellicht mee zou willen bestellen. Of ga direct naar de webshop !


4 en 5 april : Pasen !
Hierbij ons superrrrrr Paasmenu. 
Ook dit jaar maken we er een Vrolijk Pasen van !!
MENU
amuse :

panna cotta van chuka wakamé
voorgerecht :

gerookte lamsham met een chutney van mango, een op lage temperatuur gegaard eidooier, krokantjes van flatbread en groene kruidenolie
of

carpaccio van gerookte knolselderij met een salsa van tomaat, rode ui & zwarte olijf, een op lage temperatuur gegaard eidooier, krokantjes van flatbread en groene kruidenolie
tussengerecht :

soep van jonge bladspinazie met geroosterde zonnebloempitten, gerookte Alevidoff-zalm-vlokken en een kaasstengel
hoofdgerecht :

tongfilet met een saus van kreeft
of

oosterse aubergine met een ketjapsaus
garnituren :

worteltaart, gegrillde courgettelinten, poftomaat, peultjes
nagerecht :
bombe van frambozencremeux & witte chocolademousse op Bretonse koek met een five spices kruidenkletskop
bij de koffie :
Chovali bonbon + een puntje chocoladebrownie en ambachtelijk pepermuntGarnituren voor de opmaak worden bijgevoegd, alsmede gezouten boerenboter en 2 ciabatta broodjes per menu>>>>>>>>>>>>     Hulp of inspiratie nodig ?     <<<<<<<<<<<<
Alex doet het u binnenkort voor !
klik hieronder op het gerecht van uw keuze : 
lamsham ----- carpaccio knolselderij ----- hoofdgerecht


Bestellen ? Bezoek onze Webshop !


--> Let op : uiterste besteldatum 1 april 2021.                                                                                                     Bestellen na 1 april ? Bel 06-51295234 om te bekijken wat mogelijk is !

No entries found.